ZDRAVO ZA GOTOVO S02

2021-04-07T14:15:23+00:00

Client: BLINK 42-21 Postproduction: ZOOTROP STUDIO За корупциско танго се секогаш потребни двајца. За тангото да не почне, понекогаш доволно е едниот да одбие да танцува! Не ја земајте корупцијата #ЗдравоЗаГотово!